VTM

An Lemmens wil misverstand rechtzetten: 'Niet zoals bij Dina Tersago'

door: COS
An Lemmens in 'B&B zoekt Lief'
Afbeelding bron: VTM

We hoeven deze zomer niet bang te zijn voor de ene na de andere herhaling op televisie. VTM en VTM2 komen met een heleboel nieuwe (zomerse) programma's.

Zo kunnen we vanaf 20 juni elke maandag tot donderdag terecht bij VTM2 voor onze dagelijks portie liefde. An Lemmens zal vanaf dan gastvrouw zijn van het nieuwe programma 'B&B zoekt Lief'.

Daarin gaan B&B-uitbaters uit Frankrijk op zoek naar een Vlaams lief. 'B&B zoekt Lief' doet wel wat denken aan dat andere populaire liefdesformat: 'Boer Zkt. Vrouw'. Volgens An heeft het programma echter een volledig andere insteek.

"Dina Tersago gaat steeds op vast momenten bij de boeren langs, die vervolgens een keuze moeten maken uit de vrijgezellen. Zulke momenten waren er hier niet", benadrukt An in Het Nieuwsblad.

An stuurt de vrijgezellen wel naar de B&B, maar dan is het aan de uitbater om te besluiten wanneer iemand vertrekt, op basis van de klik die er al dan niet is. De opnames namen uiteindelijk vier maanden in beslag. "Liefde heeft een beetje tijd nodig, hè", aldus An Lemmens.