VTM

Lien Opdebeeck deelt verrassend detail over haar nieuwe vriend: "Eigenlijk is het gek"

door: LHX
Lien uit 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Vorig jaar werd Lien Opdebeeck in 'Blind Getrouwd' gekoppeld aan Joren Dumont. Er was echter absoluut geen match, waardoor alles erg stroef verliep en hun huwelijk uiteindelijk op de klippen liep.

'Blind Getrouwd' was geen succes voor Lien Opdebeeck, dus zat er voor haar nadien niets anders op dan de datingapp Bumble op haar gsm te installeren. Nochtans is ze helemaal geen fan van datingapps.

Gelukkig bleek het een succes te zijn: eind mei leerde ze de 28-jarige Quentin uit Rotselaar kennen. Het klikte meteen tussen hen.

Volgens Lien hebben zij en Quentin erg veel gemeen. "Eigenlijk is het gek dat we elkaar nooit eerder zijn tegengekomen", vertelt ze aan Het Laatste Nieuws. 

"Ik kende zijn familie zelfs al van onze vakanties in Italië vroeger. Die waren daar ook altijd, al heb ik Quentin nooit gezien."

De eerste keer dat Quentin haar aan haar ouders voorstelde, was dan ook geen al te grote drempel. "Ze hadden me al een beetje leren kennen, dus het was niet voleldig nieuw voor ons. Ik voelde me dan ook meteen vrij goed op mijn gemak", klinkt het. 

Lien twijfelde een tijdlang of ze haar nieuwe relatie wel wereldkundig wilde maken. Uiteindelijk hakte ze dan toch de knoop door: ze wilde haar verliefdheid niet langer verbergen. "Het is goed dat de wereld het nu weet, want ik ben zeker dat hij de man van mijn leven is", zegt ze.