VTM

Lien uit 'Blind Getrouwd' krijgt het te verduren, maar zet kritische kijkers op hun plaats

door: STG
Lien uit 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Maandag kregen we te zien hoe Lien en Joren uit 'Blind Getrouwd' elk weer hun eigen weg bewandelen. Ze besloten de scheiding aan te vragen.

t

Het parcours van Lien en Joren uit 'Blind Getrouwd' liep niet over rozen. Hoewel het de laatste weken steeds duidelijker werd dat het moeilijker en moeilijker werd, probeerden ze er toch nog een leuke tijd van te maken.

Volgens de kijkers is het vooral Lien die verantwoordelijk is voor de mislukking van het huwelijk. Ze kreeg dan ook massaal veel kritiek over zich heen. Online wordt ze onder andere een “ijskoningin” en een “moeilijk mens” genoemd.

In Het Nieuwsblad bijt Lien van zich af. Ze reageert voor het eerst op de harde kritiek en legt uit dat de eerste dagen “supervermoeiend” waren, waardoor ze het moeilijk had om zich open te stellen.

“Ik heb drie dagen amper geslapen, overweldigd door emoties. Daar kan je je echt niet op voorbereiden. Aan kritische kijkers zou ik zeggen: doe het maar eens", klinkt het.

Ook het fragment waarin Joren een feestje organiseerde lokte heel wat reactie uit. Daarin zag de kijker hoe Lien laat toe kwam en vroeg ging slapen. Iets dat volgens Lien alleen maar zo lijkt op tv. Ze was wel degelijk lang van de partij.

“Ik ben pas rond middernacht gaan slapen, wat me toch oké lijkt na een zware werkdag en met het vooruitzicht dat ik vroeg uit bed moest voor een drukke ochtendshift", klinkt het nog.

Lien nodigt de online haters uit om eens een babbeltje met haar te komen doen in een Aarschotse koffiebar. “Dan zal je zien dat ik een lieve ben, én een harde werker.”