VTM

Martijn kwam niet tussen tijdens catfight in ‘Boer Zkt Vrouw’: “De reden waarom ik hen heb laten doen”

door: PMN
Chrissy, Lynssie, boer Martijn en Lisanne
Afbeelding bron: VTM

Het is bij momenten heftig op het erf van boer Martijn in ‘Boer Zkt Voruw’. De Nederlandse Lisanne is er in conflict gekomen met Lynnsie. Bij momenten is de spanning nu te snijden.

De dames mochten de woonkamer van Martijn herinrichten. Dat gebeurde niet zonder slag of stoot. Lisanne en Lynnsie gingen voortdurend met elkaar in conflict. Het werd zo erg gênant.

Martijn stond erbij en keek er naar. “Het was niet het fijnste moment van de week”, bedenkt hij zich in Dag Allemaal. “Het herinrichten van de woning was een ongemakkelijk moment, maar het was wel ook heel leerzaam.”
 

"Ik ben die dag serieus geschrokken"

Martijn is bewust niet tussenbeide gekomen. “Omdat ik wilde weten hoe het zou aflopen”, blikt hij terug. “Op dat moment kwam hun ware aard naar boven.”

“Eerlijk, ik ben serieus geschrokken die dag”, gaat Martijn verder. "Lynnsie leek in het begin iemand die liever op de achtergrond staat, maar na de 24 uur date was ze prominent aanwezig en niet te verlegen om haar mening te geven.”

Bovendien sliepen Lynnsie en Lisanne ook nog eens in hetzelfde bed. “Ik heb die avond toch maar de deur op een kier gelaten omdat ik bang was dat ze hun discussie zouden verderzetten. Maar gelukkig is alles rustig gebleven”, aldus nog Martijn.