VTM

Martine Jonckheere komt plots met verrassende bekentenis na 'De Verraders'

door: COS
Nora Gharib  en Martine Jonckheere in 'De Verraders'
Afbeelding bron: VTM

Zondag is het nieuwe seizoen van 'De Verraders' begonnen. Staf Coppens verwelkomde twintig deelnemers in een Frans kasteel en duidde de drie verraders aan.

In de eerste aflevering zagen we Martine Jonckheere al in tranen uitbarsten. Ze maakte al snel duidelijk dat ze het moeilijk heeft met mensen beliegen en bedriegen, maar laat dat nu net het concept van 'De Verraders' zijn.

Martine kijkt wel met een goed gevoel terug op de opnames. "We zijn een hechte groep geworden. Met sommige deelnemers heb ik zelfs een mooie vriendschap opgebouwd. Met Hendrik Vos bijvoorbeeld", zegt Martine in Dag Allemaal.

In een promofilmpje zagen we Martine nochtans haar excuses aanbieden aan politicoloog Hendrik. "Sorry, dat mag ik van VTM niet verklappen. Maar er zijn dingen gebeurd tussen ons waardoor ik mij slecht voelde", geeft Martine toe.

"Daar zat hij zelf ook voor iets tussen, natuurlijk. Maar mijn gevoel dat hij een zielsverwant is, is achteraf bevestigd. Mijn vertrouwen in de mensheid is een beetje hersteld", aldus Martine Jonckheere.