VTM

Martine Jonckheere zet puntjes op de i nadat ze breekt in 'De Verraders': "Schrok er zelf van"

door: STG
Martine Jonckheere
Afbeelding bron: Instagram@martinejonckheere5

Gisterenavond konden we bij VTM voor het eerst kijken naar 'De Verraders'. Actrice Martine Jonckheere liet haar tranen meteen de vrije loop.

Martine Jonckheere wist gisteren meteen kijkend Vlaanderen te verbazen. Ze ontdekte dat er al bij de start van het programma een pact werd gesmeed, waardoor Imke Courtois in het vizier loopt van de Verraders. 

“In het leven is het ook zo, mensen kunnen je beste vrienden lijken en dan steken ze een mes in je rug”, zegt Martine in Showbits. "Toen ik de eerste aflevering zag schrok ik er zelf van", legt de actrice uit. "Wij werden gefilmd vanop zo'n lange afstand dat je vergeet dat je een microfoontje hebt en dat ze je van zo ver filmen", bekent ze.

"Dat was echt een verrassing voor mij. Ik dacht dat ik helemaal alleen met Imke stond. Ze verklapt ook al wat we de komende weken mogen verwachten. "Iedere keer als je weet dat je naar die ronde tafel moet weet je dat het precies de slachtbank is, maar ik wilde geen oordeel vellen over iemand. Ik heb het daar heel moeilijk mee gehad", aldus Martine.