VTM

Mathias Coppens moet zijn broer Staf Coppens teleurstellen met slecht nieuws

door: COS
Afbeelding bron: VTM

Op zondag kunnen we sinds afgelopen weekend het tweede seizoen van 'De Verraders' zien. Staf Coppens is weer van de partij als presentator.

Na het succesvolle eerste seizoen van 'De Verraders' ontving Staf Coppens eerder dit jaar opnieuw 20 bekende Vlamingen. Tien dagen lang spelen ze in een kasteel in Frankrijk een spel van manipulatie en verraad. 

Staf verzamelde weer een bonte groep deelnemers. Broer Mathias Coppens is er niet bij. Hij kreeg de vraag om deel te nemen vorig jaar al eens van Staf, maar Mathias ging er niet op in. Volgens Staf zou Mathias te hard relativeren en is hij niet competitief genoeg.

Mathias had ook een goede reden om het programma aan zich voorbij te laten gaan. "Niemand gelooft dat wij op voorhand geen informatie uitwisselen. Bovendien ken ik Staf zo goed dat ik uit zijn blik zaken kan afleiden", zegt hij in Het Nieuwsblad.

"Daarnaast, als televisiemaker, kan ik inschatten wie zou gekozen worden als verrader", bedenkt Mathias zich. Zonder de eerste aflevering gezien te hebben, gokte Mathias op Walter De Donder, Klaasje Meijer en Andy Peelman. Twee op drie dus.