VTM

Mathias Coppens na de komst van zoontje Gust: 'Of er nog een vierde kindje komt?'

door: COS
Mathias Coppens met vriendin Linn en zoontje Gust
Afbeelding bron: Instagram @mathias.coppens

Mathias Coppens had in de eerste aflevering van 'Camping Coppens: Home Sweden Home' heel fijn nieuws voor zijn familie: hij was opnieuw papa geworden van zoontje Gust.

Mathias Coppens geniet nu meer van het vaderschap dan twaalf en veertien jaar geleden, toen Lowis (12) en Marcel (14) geboren werden. Mathias schiet namelijk niet meteen in paniek wanneer er iets mis is. 

Marcel en Lowis zien hun kleine broertje doodgraag. "Ze overladen hem met liefde en zijn ook veel met hem bezig", vertelt Mathias in Story. "Ze spelen met hem, geven hem een flesje... Dat had ik nooit durven te hopen. En dat maakt het leven met een baby een stuk makkelijker."

Zo makkelijk dat er al aan een vierde kindje gedacht wordt? "Momenteel is dat niet aan de orde, maar ik durf ook geen 'nee' te zeggen", geeft de programmamaker en presentator toe.

Vijf jaar geleden had Mathias 'nee' geantwoord op de vraag of hij nog eens papa zou willen worden. "Maar je komt in een nieuwe relatie terecht, ziet elkaar graag en dan is het plezant met die twee andere kinderen in huis. Je begint erover te praten en voor je het weet, is er een liefdesbaby."