VTM

Mathias Coppens trekt opvallende conclusie nadat hij opnieuw papa werd

door: COS
Mathias Coppens in 'Het Huis'
Afbeelding bron: Eén

In 'Camping Coppens: Home Sweden Home' maakten we vorige week kennis met een nieuwe Coppens-telg. Mathias Coppens werd voor de derde keer papa.

Mathias Coppens en vriendin Linn Trappeniers mochten op 19 december, een paar dagen vroeger dan verwacht, hun zoontje Gust Coppens verwelkomen. Het is het eerste kindje van het koppel. Mathias heeft al twee tieners: Marcel en Lowis.

Twaalf jaar na de geboorte van Lowis vindt Mathias het super om weer een baby in huis te hebben. "De clichés zijn helemaal waar: ik ga daar veel rustiger mee om dan als jonge vader", vertelt de presentator en programmamaker in Dag Allemaal.

"Vroeger had ik veel meer stress, nu kan ik er meer van genieten", zegt Mathias. Hij weet dat nu dat de ene baby sneller iets kan dan een andere. "Die baby komt ook terecht in een bad van liefde. Mijn twee oudste kinderen zien hem doodgraag en zijn er veel mee bezig."

De slapeloze nachten deden wel even pijn. "Ik word er ook niet jonger op", zegt Mathias, die 45 is. "Gelukkig heb ik een fantastische vriendin die heel veel op zich heeft genomen. Ik mag dus zeker niet klagen."