VTM

Mathias Coppens valt van zijn stoel door zoon Marcel: "Ongelooflijk"

door: LHX
Mathias Coppens
Afbeelding bron: Photonews

Mathias Coppens heeft drie kinderen. In december vorig jaar verwelkomde hij de kleine Gust. Uit een vorige relatie heeft hij ook zoon Marcel en dochter Lowis.

Momenteel is op VTM 'The Big Bang' te zien, het nieuwe programma van Staf en Mathias Coppens. Daarin bouwen ze de studio om tot een heus pretpark vol obstakels. 

Aangezien Staf meestal in Zweden zit, was het Mathias die al die obstakels mocht uittesten. Gelukkig kreeg hij soms hulp van zijn 14-jarige zoon Marcel. Dat was steevast een fijn vader-zoonmoment. "We beleefden zoveel plezier samen", vertelt Mathias in Story.

Bij de tactische spelletjes was het Mathias die het snelst was van de twee. Dat is geen wonder: hij is het die ze mee bedacht had. Bij de fysieke proeven was dat echter wel anders.

Marcel is immers al groter en sterker dan zijn vader, tot grote verbazing van die laatste. "Ik heb dat precies niet zien gebeuren, plots was dat er. Ongelooflijk", vindt Mathias. 

"Laatst gingen we wandelen en ik zei tegen hem: 'Om ter eerst aan die boom'. Ik dacht te kunnen winnen van Marcel, maar hij was veel sneller dan ik."