VTM

Mathias Vergels ontmaskerd in ‘The Masked Singer’: Daarom de eerste keer ‘nee’ gezegd

door: WVDS
Papegaai TMS_S2_afl04_K_029 (1).jpg
Afbeelding bron: VTM

Vorig weekend speelde Mathias Vergels samen met de andere twee topverdachten van Papegaai, Average Rob en Jelle De Beule, extra in op de verdachtmaking van de kijkers om hen op andere gedachten te brengen. Maar de thuisspeurders hebben toch gelijk gekregen.

De zanger Mathias Vergels zat in het pak van Papegaai. Zijn leuke dansmoves zullen gemist worden. Bij het speurderspanel van het programma was de verbazing enorm toen ‘Thuis’-acteur Mathias Vergels, bekend als Lowie Bomans zijn masker afdeed.

De zanger werd al gevraagd voor het eerste seizoen. "Ze hebben mij het eerste seizoen ook gevraagd om mee te doen. Toen had ik direct nee gezegd, vooral uit angst of zo, denk ik", vertelt Mathias in 'Behind The Mask' op VTM GO. 

"Ik sta wel graag op een podium, maar dan meer met mijn eigen nummers en veilig achter mijn gitaartje. Dat vind ik het leukste om te doen. Uiteindelijk heb ik tegen mezelf gezegd: het is het moment om eens iets anders te doen en te springen”, aldus de sympathieke zanger-acteur.