VTM

Na breuk in 'Boer zkt vrouw': Boer William en Amber gaan nóg eens samen op reis

door: LHX
William en Amber uit 'Boer Zkt. Vrouw'
Afbeelding bron: VTM

In 'Boer Zkt. Vrouw' waren boer William en Amber het enige koppel dat niet bij elkaar bleef. Toch hebben ze nog steeds een erg goede relatie.

Amber dacht dat ze in 'Boer Zkt. Vrouw' haar droomprins gevonden had, maar boer William had toch niet genoeg gevoelens voor haar. Het was een zware klap, maar ze hielden er uiteindelijk toch een hechte vriendschap aan over.

Zo werd ze de afgelopen maanden regelmatig gespot op Williams ranch en gingen de twee – weliswaar in het gezelschap van enkele anderen – zelfs samen op reis naar Rome.

"William heeft nooit gezegd dat het niks meer kan worden tussen ons. De deur blijft dus op een kiertje staan", zei Amber onlangs nog in Flair.

Hoe het intussen tussen hen zit, is niet geweten. Maar dat ze nog steeds erg close zijn, blijkt nog maar eens uit enkele foto's die Amber deelt in haar Instagramverhaal.

Daarop is te zien hoe Amber en William samen naar Frankrijk rijden, vermoedelijk voor een rodeo-evenement. Wat deze foto's precies betekenen, is nog maar de vraag. Maar één ding is zeker: ze wakkeren de geruchten over een relatie nog maar eens aan.

Amber en William
Afbeelding bron: Instagram @amberdiddens