VTM

Na nieuws over nieuwe liefde: Joren Dumont heeft bijzondere boodschap voor Lien

door: LHX
Lien en Joren Blind Getrouwd.jpg
Afbeelding bron: VTM

Het huwelijk van Joren Dumont en Lien Opdebeeck was geen groot succes in 'Blind Getrouwd'. Ze gingen aan het einde van het experiment dan ook uit elkaar.

Na 'Blind Getrouwd' dacht Joren Dumont nog eens dat hij de liefde van zijn leven had gevonden, maar dat is uiteindelijk op niets uitgedraaid. Het resultaat: hij is nog steeds single.

Lien Opdebeeck, daarentegen, kwam vorige week met groot nieuws. Ze heeft de liefde gevonden bij de 28-jarige Quentin. Ze leerden elkaar kennen via de datingapp Bumble en zijn inmiddels al vier maanden samen.

Aan TV-Familie laat Joren weten dat hij erg blij is voor zijn ex-vrouw. "Ik moet bekennen: ik had het al horen waaien", lacht hij. 

"Lien heeft het me niet persoonlijk laten weten, maar dat vind ik niet nodig. Ik ben superblij dat ze gelukkig is. Dat méén ik."

Hij wenst haar alle geluk toe en weet dat zij hem ook de liefde gunt. Meteen na Liens officiële aankondiging feliciteerde hij haar dan ook via WhatsApp. 

"En mijn berichtje heeft haar wel gecharmeerd. Ik kreeg een lief antwoordje terug. Lien vroeg me hoe het mij verging op liefdesvlak. Waarop ik stuurde dat alles goed gaat, maar duidelijk niet zo goed als bij haar", lacht hij.