VTM

Nadat hij de stekker uit 'De Vermeires' trok: Opnieuw grote domper voor Jacques Vermeire

door: COS
De Vermeires
Afbeelding bron: VTM

Eerder dit jaar werd op VTM de realitysoap 'De Vermeires' uitgezonden. De reeks rond Jacques Vermeire en zijn gezin was een kort leven beschoren.

Jacques Vermeire en zijn gezin lokten bij de eerste afleveringen veel geïnteresseerden, maar die haakten naarmate het seizoen vorderde af. Er kwam ook veel kritiek op het programma. Jacques besloot dan maar zelf de stekker uit het programma te trekken.

Fans van Jacques kunnen hem sinds kort wel opnieuw op televisie zien. Samen met Urbanus trok Jacques op wereldreis voor het VTM-programma 'Jacques en Urbain op Wereldtournee'. Het programma wordt gemaakt door Eric Goens, bekend van 'Het Huis'.

Bij de eerste aflevering lokten Jacques en Urbain 395.874 kijkers naar VTM. Een week later haakten er zo'n 50.000 kijkers af en haalde het duo nog 347.543 kijkers. De aflevering van deze week moest het met amper 225.385 live kijkers stellen.

Na 'De Vermeires' had Jacques wellicht op iets meer belangstelling gehoopt, maar dat is jammer genoeg niet het geval. Het feit dat het programma pas om 22.00 uur geprogrammeerd staat, helpt de zaak niet.