VTM

Nathalie Meskens deelt fantastische beelden van Lima en Loé: Ruth Beeckmans reageert

door: COS
Nathalie Meskens
Afbeelding bron: Instagram

Nathalie Meskens is de trotse mama van twee kindjes. In maart van 2020 werd Lima geboren. Anderhalf jaar later, in september 2021, was daar Lima's broertje Loé.

Met een paar superschattige foto's laat Nathalie Meskens ons zien dat haar oogappels helemaal klaar zijn voor het warme weer. Lima heeft haar bikini al aangetrokken, terwijl Loé al met volle teugen geniet van het verkoelende water.

Nathalie doet iedereen smelten met de foto's van haar kindjes. "Ma hoooowwww", reageert een vertederde Julie Van den Steen. "Dat zijn toch echt schatjes van patatje, hé. Niet te doen!", vindt Bieke Ilegems.

Kim Van Oncen reageert dan weer met emoji's met hartjesogen. En Ruth Beeckmans laat twee rode hartjes achter. Nathalies volgers merken op hoe groot Lima en Loé al worden én wat een mooie kindjes het zijn.

Voor de volgers van de VTM-presentatrice is ook volledig duidelijk op wie kleine Lima lijkt. "Dat is helemaal de mama", klinkt het. "Schitterend... kleine Nathalie", reageert een andere volger. "Ze kan de gekke bekken al trekken van haar mama."