VTM

Nieuw seizoen van B&B Zoekt Lief verloopt niet zoals gepland: Emoties gaan alle kanten op

door: WVDS
B&B Zoekt Lief
Afbeelding bron: VTM

B&B Zoekt Lief is toe aan een nieuw seizoen. Het is een beetje alsof je mee op reis gaat met de kandidaten van de B&B-uitbaters. Dat verklaart voor een groot deel de succesformule van het tv-programma waarin B&B-uitbaters op zoek gaan naar een lief.

Jelmont (62) in Portugal, Erika (59) in Italië, Katy (52) in Nederland, Bart (55) in Tenerife, Anthony (28) Tenerife en Patricia (39) in Curaçao) gaan in het tv-programma op zoek naar de ware liefde in een nieuw seizoen van B&B Zoekt Lief.

In de eerste week lijken de eerste kandidaten terecht te komen in diverse situaties en doen ze eerste indrukken en emoties op. Jelmont, die in Portugal een B&B uitbaat, ontvangt vrijgezelle Ingrid met een grote glimlach. Maar over de eer om te overnachten in een 'luxueuze' kamer, zoals Jelmont haar beschrijft, verschillen ze onmiddellijk van mening.

Spanning in de lucht op het eiland Curaçao

Op het eiland Curaçao hangt er spanning in de lucht. Daar ontmoet de West-Vlaamse Patricia de nogal ingetogen Kurt. De eerste gesprekken verlopen niet al te vlot en wanneer Kurt zich meermaals in de naam van Patricia vergist, zorgt dat voor enkele ongemakkelijke momenten.

Bij anderen klikt het wel, zelfs met de hond van de B&B-eigenaar. Maar als je alles wilt volgen, kun je vanaf 24 juni, van maandag tot donderdag om 20:00 uur bij VTM kijken naar B&B Zoekt Lief.