VTM

Nieuw VTM 2-programma met Kelly Pfaff lokt veel reacties uit: "Dom, onmenselijk, overdreven"

door: COS
Kelly Pfaff in 'De Grootste Lefgozer'
Afbeelding bron: VTM

Kelly Pfaff zien we de komende weken elke dinsdag op VTM 2. Ze presenteert het gloednieuwe programma 'De Grootste Lefgozer'.

In de eerste aflevering van 'De Grootste Lefgozer' stond meteen een eetproef op de planning. Daarnaast was er ook een proef waarbij kandidaten in een sauna met muntkristallen moesten zitten. Dat blijkt bijzonder pijnlijk te zijn.

Op sociale media wordt er niet erg positief gereageerd op de bewuste saunaproef. "Is dat wel gezond?", vragen verschillende kijkers zich af. "En wat willen ze hiermee bewijzen? Onverantwoord...", vindt iemand.

"Ik heb nu twee fragmenten gezien en het enige besluit dat daaruit getrokken kan worden is dat ze onverantwoorde opdrachten krijgen. No way dat ik naar het volledige programma ga kijken", klinkt het nog. "Dit heeft toch echt niets met lef te maken. Eerder dom, onmenselijk, overdreven."

"Heb het niet gezien maar alleen aan dit beeld te zien wil ik het niet eens meer zien. Waar zit dat verstand bij VTM", reageert nog iemand. "Dat dit het huidige niveau is van tv: ogen eten, teelballen... Goed bezig, VTM."