VTM

Opnieuw problemen bij kandidaten ‘Boer Zkt Vrouw’: Spanning te snijden op erf van Martijn

door: PMN
Boer zkt Vrouw - Martijn
Afbeelding bron: VTM

Er duiken weer problemen in ‘Boer Zkt Vrouw’. De sfeer op het erf van de 36-jarige Martijn is bedrukt. Lynnsie (32) heeft het steeds moeilijker met het gedrag van haar Nederlandse concurrente Lisanne.

Martijn heeft in ‘Boer Zkt Vrouw’ de keuze uit Lisanne, Lynnsie en Chrissy. Lisanne schreef zich niet in voor het programma. “Ik heb Martijn enkele weken voor de opnames al ontmoet in een feesttent. Da’s niet zo gek, want we wonen helemaal niet zo ver van elkaar”, citeert Het Laatste Nieuws haar.

En daar blijft het niet bij. Lisanne heeft ook iets gemeen met Martijn. "Mijn ouders zijn, net als Martijn, melkveeboeren, dus de landbouwersstiel kent voor mij geen geheimen. Ik voelde me dan ook als een vis in het water op het erf van Martijn.”

Lynnsie is niet te spreken over Lisanne in 'Boer zkt Vrouw'

Het maakt het natuurlijk niet makkelijker op voor de andere twee kandidaten. Lisanne neemt ook nog vaak het voortouw omdat ze alles al kent. Dat stoort dan weer Lynnsie. “Lisanne is vooral heel druk”, zei ze.

Lisanne ligt op haar beurt niet wakker van die uitspraken. “Ik neem Lynnsie alvast niets kwalijk. Ik probeer altijd het positieve te zien.”