VTM

Opvallend: Alle kijkers zeggen hetzelfde over 'The Big Bang' van Staf en Mathias Coppens

door: LHX
Staf en Mathias Coppens
Afbeelding bron: VTM

In 'The Big Bang' nemen telkens drie duo's van bekende gezichten het tegen elkaar op. Hun reflexen, inschattingsvermogen, logisch denken, kennis, behendigheid en lef worden tot het uiterste gedreven.

'The Big Bang' is een zoveelste creatie van de broers Staf en Mathias Coppens. In de eerste aflevering waren het Nora Gharib en Andy Peelman, Jelle De Beule en Koen De Poorter en Dina Tersago en Bart Appeltans die het tegen elkaar opnamen. De grote vraag was wie als eerste The Big Bang wist te veroorzaken.

Het werd al meteen een ontzettend spannende aflevering, waarin de duo's het hard te verduren kregen. Zo moesten ze onder meer een reflexenspel doen met waterballonnen en een evenwichtsbalk op grote hoogte trotseren.

De kijkers zijn alvast erg enthousiast. "Dat was weer genieten. De Coppens maken topprogramma's", wordt er gereageerd op sociale media. "Zalig." "Prachtig programma."

"Ik hoop dat deze mannen nog lang de vrijheid krijgen die ze verdienen om zulke programma's te maken, want het is gewoon top!", klinkt het ook. "Fijn om weer eens te kunnen lachen. Ze zouden wat meer van zulke programma's moeten maken."