VTM

Opvallende hint over Miss Poes zorgt voor verwarring: 'Zij speelde kleine Karen Damen in K3-show'

door: COS
Miss Poes in 'The Masked Singer'
Afbeelding bron: VTM

Miss Poes zien we volgende week in de halve finale van 'The Masked Singer'. Dat ze het tot in de finale zal schoppen, staat al in de sterren geschreven.

Over de identiteit van Miss Poes is nog niet iedereen het eens. Dat het Tinne Oltmans zeker niet is, weten we nu wel zeker. Maar wie dan wel? Camille Dhont, zoals vorige week werd gedacht, of haar '#LikeMe'-collega Pommelien Thijs of is het nóg iemand anders.

Een opvallende hint in het filmpje van Miss Poes was het K3-jurkje. Die zou ons meer informatie kunnen verschaffen, maar die lijkt alleen maar voor meer verwarring te zorgen. Zo nam Noa Neal deel aan de eerste 'K2 zoekt K3' in 2009. Ella Leyers imiteerde dan weer een K3'tje in 'Tegen De Sterren Op'.

En onze twee hoofdverdachten? "De muziek van de K3-musicals gebruikte Camille om de living om te bouwen tot concertzaal", vertelde de mama van Camille recent in TV Familie. Pommelien speelde in 2012 dan weer de rol van een kleine Karen Damen in de show 'K3 in concert: Live in Ahoy'.

Anderzijds is er nog een andere piste waarmee we rekening kunnen houden. In het begin van het programma werd geopperd dat tips ook naar de identiteit van de andere figuren kunnen wijzen. Het K3-jurkje zou dus ook gewoon kunnen wijzen naar de identiteit van Schorpioen: Klaasje Meijer.