VTM

Ozark Henry doet een verrassende onthulling over 'Liefde Voor Muziek': "Ik dacht dat ze me daarna nooit meer zouden vragen"

door: ISL
Ozark Henry - 'Liefde Voor Muziek'
Afbeelding bron: VTM

Het populaire VTM-programma 'Liefde Voor Muziek' kent ook dit seizoen weer succes. Ozark Henry schittert er naast Davina Michelle, Pat Krimson & Loredana van 2 Fabiola, Suzan & Freek, Margriet Hermans, Koen Buyse van Zornik en CAMILLE.

En dat was volgens Piet Goddaer (51), beter bekend als Ozark Henry, al veel eerder het plan. "Voor alle duidelijkheid: het was niet de eerste keer dat ze me vroegen", vertelt hij aan Dag Allemaal.

"Ik heb een paar keer geweigerd omdat mijn agenda al vol zat. Het jaar dat Ilse DeLange meedeed was ik zélf vragende partij omdat ik haar wilde leren kennen."

"Maar die opnamen werden plots verschoven en toen kon ik toch niet mee omdat ik me al geëngageerd had voor optredens in New York. De makers van ‘Liefde Voor Muziek’ waren toen heel ontgoocheld. Ik dacht dat ze me nooit meer zouden vragen. Maar nu is het dus wel gelukt", besluit de muzikant.