VTM

Paniek op set van ‘Familie’: “Ik verloor het bewustzijn”

door: ASX
Afbeelding bron: Medialaan

De seizoensfinale van ‘Familie’ afgelopen vrijdag is er eentje die we niet snel gaan vergeten. Cédric (Yanni Bourguignon) en Lars (Kürt Rogiers) bevinden zich in een erg penibele situatie nadat ze levend begraven werden door slechterik Elena (Ilse Uitterlinden).

Voor de acteurs zelf bleken de opnames allesbehalve een pretje, lezen we in een exclusief interview van Het Laatste Nieuws. Voor Yanni Bourguignon, die die rol van Cédric vertolkt, liep het zelfs goed fout.

“Toen ik mijn voorlaatste scène moest opnemen, kreeg ik een hypo-aanval”, vertelt de jonge acteur. “Voor de allereerste keer in mijn leven verloor ik het bewustzijn en dat voelde heel vreemd aan. Plots werd alles zwart voor mijn ogen”, klinkt het.

“Ik vermoed dat ik een tekort aan suiker had en dat was mijn eigen schuld. Ik stond toen twaalf uur na elkaar op de set en had ’s morgens heel weinig gegeten. Dat was niet slim van mij”, bekent Yanni.

Gelukkig zonder erge gevolgen. Wel werd de laatste scène waarin Yanni zou opdruiken geschrapt. “Uit voorzorg. De stuntcoördinator vond het raadzaam om te stoppen om erger te voorkomen”, besluit de acteur.

Hoe het afloop met Cédric is voorlopig nog koffiedik kijken. In september krijgt de kijker een antwoord op de prangende vragen na deze gruwelijk spannende seizoensfinale!