VTM

Pommelien Thijs staat op haar strepen in 'The Voice Kids': "Ga ik nooit doen"

door: COS
Pommelien Thijs en Coely
Afbeelding bron: VTM

Pommelien Thijs brengt deze vrijdag haar eerste album 'Per Ongeluk' uit. De zangeres en actrice werd bekend door haar rol in '#LikeMe'.

Pommelien Thijs heeft haar handen meer dan vol. Naast de release van haar album is ze dit jaar ook coach in 'The Voice Kids'. De blind auditions zijn intussen al achter de rug. Nu mag Pommelien haar team van dichtbij coachen.

"In de volgende ronde kan ik een-op-een zangles geven. Daar doe ik het voor", zegt Pommelien in Het Laatste Nieuws. Hoewel ze amper 22 is, voelt ze zich daar niet te jong voor. "Ik ben zelf jong begonnen en daar heb ik veel van geleerd."

Pommelien zal op een speelse manier kritiek geven. "Maar ik zal de kandidaten nooit opzadelen met prestatiedruk", benadrukt ze. "Mij hoor je niet zeggen: 'Als je dat niet doet, is het niet goed.'"

De zangeres heeft zelf ervaren dat mensen verwachten dat je snel professioneel bent als jong persoon in de showbizz. "Ik blik daar met gemengde gevoelens op terug. Omgaan met die druk was niet altijd makkelijk."