VTM

Regi geeft zijn mening over de 7 halvefinalisten uit de Regi Academy

door: WVDS
Regi Academy
Afbeelding bron: VTM

Donderdag 16 september moeten de 7 halvefinalisten aan de bak in de Regi Academy. En in deze aflevering zit meteen ook een primeur.

Amber, Anna, Jasmin, Kimberly, Pauline, Wietse en Yutan trekken naar de thuisstudio van Regi in Heusden-Zolder. Daar wachten hen workshops en testen.

De kandidaten en de kijkers krijgen meteen ook een primeur: de akoestische versie van de nieuwe single van Regi zal te horen zijn.

Intussen geeft Regi alvast zijn mening over de resterende kandidaten.

  • Amber (23, Herenthout) - Regi: “Ze had het zelf niet zien aankomen, maar ik ben blij dat ik Amber erbij heb gehaald. Ik word instant vrolijk van haar. Hier zie ik ‘Regi sparkles’.”

  • Anna (20, Dilsen-Stokkem) - Regi: “Anna heeft één van de beste stemmen van de zeven. Waarmee kan ze ons nog verbazen?”

  • Jasmin (20, Beringen) - Regi: “Jasmin was hees tijdens de audities. Dat was bijna het einde voor haar, maar mijn wildcard heeft haar gered. Nu moet ze mijn verwachtingen wel waarmaken.”

  • Kimberly (29, Amsterdam) - Regi: “Kimberly heeft het meeste podiumervaring. Ze staat er gewoon. En een stem heeft ze ook nog. She’s the one to beat, for sure.”

  • Pauline (19, Lommel) - Regi: “Pauline heeft zeker de meest bijzondere stem van alle zeven, met een eigen ‘krakje’ erin. Echt apart, meteen kippenvel.”

  • Wietse (25, Genk) - Regi: “Wietse is een singer-songwriter met talent en the ladies like him. Altijd mooi meegenomen.”

  • Yutan (24, Temse) - Regi: “Yutan deed voor de allereerste keer in haar leven auditie, meteen voor mij en mijn team dan nog. Maar ze pakte ons direct in.”

De halve finale van Regi Academy zie je donderdag 16 september om 21u35 bij VTM 2.

Tags Regi