VTM

Ruth Beeckmans komt tot besef na overlijden van haar partner: "Schrik gehad"

door: STG
Ruth Beeckmans
Afbeelding bron: VTM

Sinds dinsdag zien we Ruth Beeckmans weer op het scherm. De actrice maakte een moeilijke periode door. In april moest ze nog onverwacht afscheid nemen van haar partner Gary.

Ruth Beeckmans is helemaal terug. De komende weken kunnen we haar weer aan het werk zien in ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’ op VTM.

Het is het allereerste programma dat Ruth presenteert na het plotse overlijden van haar partner Garry. In Het Laatste Nieuws reageert ze voor het eerst. "Eerst had ik schrik. Je belandt tussen mensen die elkaar graag zien. Die aan het begin van hun leven samen staan. Die hun liefde willen bevestigen."

Een programma presenteren over de liefde na deze traumatische gebeurtenis is allesbehalve evident. "Maar het is nu net door die liefde zelf verloren te hebben, dat ik weet hoe belangrijk ze is”, zegt Ruth.

“Het is niet omdat ik de liefde nu moet missen dat ik ze anderen misgun of er niet van kan genieten als ik ze zie." Ze is dan ook heel dankbaar dat ze het programma mocht maken. “Ik heb me heel warm omringd gevoeld. Als ik dan toch mijn weg opnieuw moest zoeken, denk ik dat dit het ideale programma was om dat te doen. Ik ben blij dat ik de moed heb gehad om alvast dit te durven maken”, besluit ze.