VTM

Ruth Beeckmans neemt drastisch besluit en gaat onder het mes

door: COS
Ruth Beeckmans
Afbeelding bron: VTM

Ruth Beeckmans is vanaf deze week te bewonderen in de nieuwe film 'Aller/Retour'. Ze speelt daarin de rol van vrachtwagenchauffeur Erika.

In 'Aller/Retour' zien we Ruth Beeckmans nog met haar kenmerkende moedervlek op het voorhoofd. HLN merkt op dat die op de première van de film plots verdwenen is. Verrassend, want Ruth maakte in het verleden duidelijk dat die bij haar hoorde en dat ze de nood niet voelde om die te verwijderen.

Ruth vertelde enkele jaren geleden aan Evi Hanssen in 'Het Heilig Huis van Hanssen' op Joe dat ze de moedervlek zelf niet meer echt zag. Ze onthulde ook dat ze die voor de fotoshoot van het eerste 'Wat Als'-seizoen zonder haar medeweten hadden weggefotoshopt.

"Het enige waarom ik die zou laten wegdoen - want die blijft wel groeien - is als dat zo groot zou worden dat je zegt: je ziet meer dat dan mijn gezicht, dan zou ik het wel overwegen. Het is niet zoiets waarvan ik denk: dat moet blijven. Maar voorlopig heb ik er geen last van en het maakt wel je gezicht."

Op Instagram reageert Ruth. "Voor wie zich zorgen zou maken, ik heb hem nog", klinkt het. In de hashtags maakt Ruth duidelijk dat de vlek "te grillig" werd. "Zal je altijd ook wel een beetje missen", lezen we nog. Ze benadrukt dat het een "weloverwogen" besluit was.