VTM

Ruth Beeckmans zorgt voor ophef onder nieuwe foto: "Heel erg misplaatst"

door: COS
Ruth Beeckmans
Afbeelding bron: VTM

Ruth Beeckmans maakte vorige week haar comeback op televisie. De sympathieke presentatrice en actrice presenteert 'Verliefd Verloofd Getrouwd in 24u' op VTM.

"Mijn koffertje is alvast gepakt om vanavond alweer op droomreis naar een wonderlijke bestemming te vertrekken, om een heerlijk koppel het huwelijk van hun dromen te doen beleven in een nieuwe aflevering van 'Verliefd Verloofd Getrouwd in 24u'", schrijft Ruth Beeckmans op Instagram.

Ruth wordt overspoeld met reacties. De ene al ongevoeliger dan de andere. "Ik wist niet dat je er nog beter kon uitzien", lezen we. "Wauw, ben jij n niet echt vermagerd? Je zag er al goed uit, maar nu zie je er super uit", klinkt het nog. "Amai je ziet er goed uit. Hoeveel ben je afgevallen?"

"Meen je dat nu? Zoiets vraag je toch niet? Zeker niet als je weet hoe het komt dat ze zoveel afgevallen is. Ze ziet er top uit en dat heeft ze altijd gedaan. Ze is altijd al een prachtige vrouw geweest en dat zal ze ook blijven, ongeacht het cijfer op haar weegschaal", verdedigt een volger.

"Ik vind de commentaren die zeggen dat ze er fantastisch uitziet heel erg misplaatst... Ze zag er altijd al fantastisch uit, ze heeft altijd al gestraald! Wanneer een persoon vermagert omwille van de miserie is 'fantastisch' heel erg misplaatst...", vindt nog een volger.