VTM

Sam Gooris doet een voor hem angstaanjagende ontdekking en schiet in paniek

door: PMN
Expeditie Gooris
Afbeelding bron: VTM

Sinds enkele weken kunnen we weer kijken naar ‘Expeditie Gooris’. Het programma is te bekijken op VTM2. Je ziet het elke maandagavond.
 

Sam Gooris is met zijn gezin naar Japan vertrokken. Een reis die hij cadeau gekregen heeft voor zijn vijftigste verjaardag. Japan is de zanger zijn droombestemming.

Het mag dan al zijn droombestemming zijn, het neemt niet weg dat hij in paniek raakte bij zijn aankomst in Japan. In Primo legt Sam zelf uit wat er precies aan de hand was.

“Ik had al snel door dat we daar weinig Japanners zouden tegenkomen die Engels begrepen”, licht hij toe. “Als je er op restaurant wil gaan, kan je maar beter op voorhand eens een speciale app checken”, pikt Kelly Pfaff in.

“Dan kan je checken of ze een Engelse menukaart hebben. En het is niet zo dat je zomaar ‘n Japanse menukaart kan vertalen in Google Translate. Ze hebben drie alfabetten, dus daar werden we niet wijzer van.”

Uiteindelijk is het allemaal wel losgelopen. “Je ziet het, het was goed dat ik ze bij had, ons Kelly”, bedenkt Sam zich. “Alleen zou ik omgekomen zijn van de honger.”