VTM

Sam Gooris verrast met onthulling over Kelly Pfaff: "Had je niet verwacht, hé!"

door: LHX
Sam Gooris en Kelly Pfaff
Afbeelding bron: VTM

Sam Gooris en Kelly Pfaff zijn al 23 jaar getrouwd. Ze leerden elkaar kennen tijdens opnames voor een tv-programma.

"We moesten gaan logeren in Oostende, in het Thermae Palace", vertelt Sam Gooris in de podcast '22 minuten stomme vragen'. "De avond voordien moesten we binnen zijn om 's anderendaags tv-opnames te doen."

Die avond hadden hij en Kelly Pfaff voor het eerst "een heel gezellige, toffe babbel". "Dat klikte direct", aldus Sam. "Ik zei toen tegen haar: 'Kus me niet, want ik ben verkocht voor de rest van m'n leven.'"

Het was uiteindelijk tóch Kelly die het initiatief nam. "Daar verschiet je van, hé!", roept Sam uit. Dat had je niet verwacht, hé!"

Hoe dat dan juist gebeurde? "De bar was gesloten en we waren de minibars aan het aanvallen", vertelt hij. "We zaten bij iemand op de kamer. Ik zat op een stoeltje in een hoekje en was heel het spel aan het observeren. Ze waren op een bed aan het springen en ik zag dat ze viel. Ik kon mijn lach niet inhouden."

"Ze kwam naar mij en kwam op mijn schoot zitten. Ze wilde me een zoen geven. Ik gaf haar m'n kaak, maar ze zei: 'Nee nee, we kussen deftig.' Ik zei: 'Nee, want als je me kust, ben ik verkocht voor de rest van m'n leven.' En patat." Als dat geen mooi verhaal is!