VTM

Sam Gooris weet wanneer het misgaat: "Dan kan ik niet zwijgen"

door: BCM
Sam Gooris
Afbeelding bron: Photonews

Sam Gooris en Kelly Pfaff zijn al jarenlang gelukkig getrouwd. Natuurlijk hebben ze nog elk hun eigen vriendenkring, maar dat verloopt niet altijd even vlot.

Sam Gooris en Kelly Pfaff waren onlangs te gast in 'Lotte gaat diep', de podcast van Lotte Vanwezemael. Zij stelt het koppel een lastige vraag: "Stel dat een van jullie niet overeenkomt met een vriend of vriendin van de ander, betekent dat dan het einde van die vriendschap?"

Kelly bevestigt dat dat niet het geval is, "maar we maken dat wel kenbaar aan elkaar". Sam geeft iedereen een kans, zegt hij. "Maar als dat bij mij niet klikt, kan ik dat niet verstoppen."

Sam slaagt er niet goed in om mensen te negeren. "Als dat te ver gaat, kan ik niet zwijgen. Dan moet ik weggaan, want als dat ontploft, is dat niet plezant", klinkt het.

Hij leeft onder het motto 'eerlijk duurt het langst'. Als Sam iemand niet leuk vindt, kan hij niet schijnheilig doen. "Als je je tanden poetst en je kijkt in de spiegel, moet je jezelf in de ogen kunnen kijken", besluit Sam Gooris