VTM

Sandrine André doet onthulling: “Niet de gemakkelijkste madam, maar toch zie ik haar graag”

door: ASX
Sandrine André
Afbeelding bron: VTM

Actrice Sandrine André kruipt al 10 jaar in de huid van Véronique Van den Bossche. Ze nam in 2012 de rol over van Anne Somers, die bedankt werd voor bewezen diensten. Op Instagram blikt Sandrine terug op haar decennium als Véronique.

“Al 10 jaar mag ik de verhalen van deze vrouw spelen. Niet de gemakkelijkste madam, maar toch zie ik haar graag”, laat de actrice op haar Instagrampagina weten.

Collega-acteurs uit 'Familie' zijn alvast vol lof over de prestaties die Sandrine neerzet. “Je doet dat fantastisch!”, klinkt het uit de mond van haar tv-moeder Martine Jonckheer.

“En HOE speelt ze dat!!!! Subliem”, reageert Aaron Blommaert. “En ik dan!! Verdekke fier op zo’n moeder”, vult Yanni Bourguignon aan, die in ‘Familie’ de rol speelt van Cédric, de zoon van Véronique.

Opvallend: ook Anne Somers heeft lovende woorden veil voor de dame die haar plaats inpikte. “Ik kan alleen maar blij zijn dat ze door iemand als jij verder ‘bewaakt’ wordt. Merci om ze met zoveel klasse verder te spelen”, klinkt het vol lof.