VTM

Schoonbroers Francesco Planckaert en Christopher Timmerman zelfzeker in VTM-programma: “We gaan het niveau hier wat opkrikken”

door: WVDS
Het Jachtseizoen S2_AFL02
Afbeelding bron: VTM

Deze woensdag zien we schoonbroers Francesco Planckaert en Christopher Timmerman de uitdaging aangaan in het spannende programma 'Het Jachtseizoen'. Het wordt de tweede aflevering van dit seizoen. Andy Peelmans en Karen Damen werden gevat. Maar wat hebben Francesco en Christopher voor de jagers in petto?

Gedurende een adembenemende vier uur zullen ze er alles aan doen om uit handen te blijven van het dappere trio bestaande uit Nora Gharib, Laura Tesoro en Julie Van den Steen. Dit belooft een epische jacht te worden.

“Francesco gaat sowieso willen winnen, dat heb ik in Special Forces gezien. Dat is geen opgever”, klinkt het bij Laura. “En Christopher doet blijkbaar marathons.”  

Voorsprong garanderen

De zelfverzekerde schoonbroers Francesco Planckaert en Christopher Timmerman tillen Het Jachtseizoen letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau en dat bewijzen ze meteen.

“We gaan het niveau hier wat opkrikken”, zegt Christopher. En dat mogen jagers Nora Gharib, Julie Van den Steen en Laura Tesoro letterlijk nemen… Want hun busje belandt op blokken. Hun eerste zet zorgt meteen voor de nodige voorsprong.

Twijfels bij de jagers

Aanvankelijk zijn ze er rotsvast van overtuigd dat de boeven richting Wallonië gaan, maar al snel knaagt er enige twijfel. “Dat is te obvious, ik denk dat het misleiding is”, klinkt het bij de jagers. 

Ze wagen het erop en zetten koers richting Antwerpen. Later in het programma halen de twee schoonbroers nog meer slimme afleidingsmanoeuvres uit met de dames.

Nog meer afleidingsmanoeuvres

Zo vragen ze twee vrijwilligers op Linkeroever in Antwerpen om zich te camoufleren in dezelfde oranje overall. Kunnen ze daarmee de jagers op een dwaalspoor zetten?

Hebben de jagers door dat het valse boeven zijn? En kunnen ze de échte boeven op tijd in de boeien slaan?

Het Jachtseizoen - woensdag 13 september om 20u35 bij VTM 

Tags