VTM

Staf Coppens bedolven onder de reacties nadat hij filmpje deelt met zijn vrouw Monique

door: PMN
Staf Coppens en Monique van der Velden
Afbeelding bron: VTM

Staf Coppens heeft op zijn Instagram opnieuw een filmpje gedeeld. Hij doet dat samen met zijn vrouw Monique. Op dat filmpje is enorm veel reactie gekomen.
 

Vandaag valt er in ons land sneeuw uit de lucht. In Zweden is het tegenwoordig dagelijkse kost. Daar ligt momenteel een heel dik pak sneeuw. Daar woont ook Staf Coppens.

Staf deelde al heel wat beelden van de sneeuw in Zweden. Staf heeft er een eigen camping. Die is momenteel helemaal ondergesneeuwd.

Het is in Zweden nu ook winter. Het is er ijskoud. De temperatuur daalt er ver onder de 20 graden.

Op het moment dat Staf en Monique hun filmpje opnemen is het er -28 graden. Dan valt het hier bij ons allemaal nog heel goed mee in vergelijking met ginder.

Staf deelde een filmpje op zijn Instagram. “We gaan nog eens een testje doen”, licht de presentator toe. We zien hoe Monique buiten kokend water in een pan doet. Het water bevriest er onmiddellijk.

Er komen heel veel reacties op het filmpje van Staf. Zijn volgers zeggen allemaal hetzelfde nadat ze het filmpje bekeken hebben. “Het is prachtig om zien.”

“Het is ijskoud in Zweden maar wat is het er mooi. Water zien bevriezen in de sneeuw is schitterend! Heel mooi gemaakt dit filmpje.”