VTM

Staf Coppens bezorgt kinderen onvergetelijke ervaring: "Hoe bijzonder en ontroerend mooi"

door: COS
'Camping Coppens'
Afbeelding bron: VTM

Staf Coppens en zijn gezin genieten volop van de Zweedse winter. Binnenkort zullen ze zich beginnen voorbereiden op hun tweede campingzomer. Tot dan genieten ze van alle quality time samen.

"Het heeft heel veel gesneeuwd en we gaan vandaag eens niet in ons huis slapen", klinkt het in een filmpje op Instagram. "Waar dan wel? In een iglo." Die moet wel nog gebouwd worden. Het wordt meteen een leuke uitdaging voor Staf Coppens en zijn gezin.

Staf, Monique van der Velden en hun kinderen Beau en Nora lokken veel reacties uit met hun filmpje. "Hoe geweldig is dat!", lezen we. "Hartverwarmend! Voel de energie tot hier." En: "Jullie zijn een topteam, we genieten van alles wat jullie doen."

"Wat super leuk. Dat vergeten de kinderen nooit meer", laat nog een volger weten. "Hoe bijzonder en ontroerend mooi", vindt iemand. "Fantastisch hoe jullie met jullie kinderen dromen doen uitkomen! Geen enkel idee is niet uitvoerbaar voor jullie."

"Zalig, ervaringen die de kids voor altijd bij zich houden. Wat een prachtig land en prachtige ouders", klinkt het verder. "Wauw, jullie leven is echt één groot avontuur. Wat een rijkdom om dit aan je kinderen mee te geven."

Download nu de gratis app van Redactie24 en mis niets over de Zweedse avonturen van de familie Coppens