VTM

Staf Coppens deelt fantastische beelden van dochter Nora en heeft prachtige woorden voor haar

door: COS
Staf Coppens - Nora Coppens
Afbeelding bron: instagram staf_coppens

In 'Camping Coppens: Home Sweden Home' geven Staf Coppens en zijn gezin ons weer een blik in hun leven. Ze verhuisden drie jaar geleden naar Zweden om er een camping te openen.

In 'Camping Coppens: Home Sweden Home' is de tweede campingzomer net achter de rug. We volgen Staf Coppens en zijn gezin in hun dagelijkse leven. Kunstschaatsen is daarvan een groot deel voor Staf, Monique en hun kinderen.

Nora Coppens bereidt zich dinsdagavond voor op een belangrijke schaatswedstrijd, maar de stress slaat toe. "Ik heb te veel zenuwen om dat nu te doen", zegt een emotionele Nora aan haar papa.

"Iedereen ziet dat je het keigoed kunt. Wees eens niet zo streng voor jezelf. Kom eens naar mij en zeg nu eens tegen jezelf: 'Dat was goed gedaan.'", moedigt Staf z'n dochter aan.

Vandaag deelt Staf een nieuw filmpje van zijn schaatsende dochter. "Kleine prinses, wat bewonder ik je doorzettingsvermogen, je inzet, je durf... ik kan zoveel van je leren", zegt Staf. "En wat een topcoach heb je", zegt hij over echtgenote Monique.

"Wat ontzettend mooi!! En heel knap", reageert een volger onder de straffe beelden. "Wauw! Wat een talent", vindt nog iemand. "Een topper is ze!", laat een volger weten. "Amai Nora! Prachtig wat je doet!", lezen we verder. "Goed bezig!", besluit een fan.