VTM

Staf Coppens en gezin bedolven onder reacties: Alle 'Camping Coppens'-kijkers zeggen hetzelfde

door: COS
Camping Coppens
Afbeelding bron: VTM

Elke dinsdag is er een nieuwe aflevering van 'Camping Coppens: Home Sweden Home'. Het is al het derde seizoen van de realityreeks rond het gezin van Staf Coppens.

In de derde aflevering van 'Camping Coppens: Home Sweden Home' zagen we onder meer hoe Staf Coppens en zoon Beau op bezoek gingen bij Stafs neef Steven en een beer konden spotten. We zagen ook hoe blij oma Agnes was met haar eigen caravan op Camp Grinsby.

Op sociale media worden Staf en zijn gezin weer bedolven onder positieve reacties. "Zo'n warme familie", "Een warm en mooi gezin" en "Prachtig programma met warme mensen" klinkt het op Facebook. "Zo'n prachtig gezinnetje, met het hart op de juiste plaats."

"Mooie familie met zoveel warmte en liefde voor elkaar, prachtig om te zien en te volgen", lezen we nog. "Wat een mooi gezin, leuk om ze te volgen op tv", bedenkt nog iemand zich. "Hartverwarmend programma, gebracht door zo'n mooie familie"

"Echt een toffe, hechte familie. Mooi om te zien hoe Staf met zijn moeder omgaat", merkt nog iemand op. "Een mooi programma rond een zeer mooi en warm gezin. Zoals Staf met zijn moeder, vrouw en kinderen omgaat en zijn moeder overal zoveel mogelijk in betrekt, dat is zo puur en authentiek, chapeau!"