VTM

Staf Coppens gaat bijzonder programma presenteren bij VTM: “Ben er zelf ook van geschrokken”

door: PMN
De Verraders - Staf Coppens
Afbeelding bron: VTM

Staf Coppens gaat een nieuw programma presenteren bij VTM. Het is eigenlijk meer een spel.

Vuil spel krijgt dit voorjaar vrij spel bij VTM. In het nieuwe programma De Verraders verzamelt Staf Coppens 18 bekende Vlamingen voor een psychologisch spel vol leugens, verraad, manipulatie en verdachtmakingen. 

De bekende Vlamingen verblijven 8 dagen lang in een mysterieus kasteel, voor een bloedstollend spel tussen twee kampen. Behalve… wanneer ‘verraders’ en ‘bondgenoten’ samen moeten werken om een zo groot mogelijke zilverschat te verdienen. Kunnen de bondgenoten alle verraders ontmaskeren of blijven de verraders hen een stapje voor? 

“Ik was meteen fan van het idee”, verklapt Staf Coppens. “De Verraders is een heerlijk psychologisch spelletje. Uniek is dat je als kijker voorkennis hebt, je leeft mee met de 'bad guys' en ziet hoe de verraders te werk gaan.” 

“Je zal bekende Vlamingen zien zoals je ze nog nooit gezien hebt. Daar ben ik zelf van geschrokken. Mensen waarvan ik het echt niet verwachtte zeiden: ja, ik wil het slechte in mezelf naar boven laten komen. De Verraders wordt een bloedstollend spel tussen goed en kwaad. ”