VTM

Staf Coppens heeft geweldig nieuws dat we allemaal willen weten over 'Camping Coppens'

door: STG
Staf Coppens - Camping Coppens
Afbeelding bron: VTM

Twee jaar geleden trok Staf Coppens met zijn gezin naar Zweden. Hij liet alles achter in België en besloot volledig opnieuw te beginnen.

Het was even schrikken toen Staf Coppens twee jaar geleden het nieuws naar buiten bracht dat hij zou verhuizen naar Zweden. Samen met zijn gezin maakte hij dan ook zijn grote droom waar. Hij opende een camping die intussen al op heel wat bezoekers kon rekenen.

De avonturen van de familie vielen dan ook in de smaak bij kijkend Vlaanderen. Uiteraard had VTM nu ook aan camera's gedacht om het hele avontuur met de kijker te kunnen delen.

Veel fans vragen zich dan ook af of er een vervolg komt op de reeks. In Story blikt Staf deze week dan ook terug op het hele avontuur. Hij geeft dan ook een stand van zaken. Spijt van zijn verhuis naar zweden heeft hij zeker niet. De verhuis zorgde voor een nog sterkere familieband.

Ook over een vervolg op 'Camping Coppens' heeft Staf wat te vertellen. "Er is veel goesting, maar officieel is er nog niets beslist. Ik denk wel dat de mensen nieuwsgierig zijn, en na twee jaar is er misschien wel genoeg te vertellen voor een eventueel nieuw seizoen", klinkt het.