VTM

Staf Coppens heeft spectaculaire verrassing voor kinderen Beau en Nora: "Sprakeloos"

door: LHX
Camping Coppens
Afbeelding bron: VTM

Bijna drie jaar geleden verhuisde Staf Coppens met zijn vrouw Monique en hun kinderen Beau en Nora naar Zweden, om daar een camping te gaan runnen. Voor hun fans hebben ze goed nieuws.

Vanaf dinsdag 19 september kan je op VTM naar een gloednieuw seizoen van 'Camping Coppens' kijken. Daarin neemt Staf Coppens de kijker mee in de heropstart van Camp Grinsby, na een lange winterslaap.

Met een camera in de hand en af en toe ook een cameraploeg tonen Staf en zijn familie de kijkers de mooiste, maar ook de moeilijkste momenten van de voorbije maanden in Zweden. Dit seizoen is bovendien extra bijzonder, want voor het eerst sinds hun verhuis keert het hele gezin terug naar België.

Tijdens hun bezoek gaan ze samen naar de Efteling, waar Staf een ongelofelijke verrassing in petto heeft voor Beau en Nora. Terwijl het gezin Coppens op weg is naar een rollercoaster, installeert het personeel van de Efteling ongemerkt de oude klasgenootjes van Beau en Nora in de stoelen.

Wanneer Beau en Nora aankomen en tussen hun vrienden en vriendinnen kunnen gaan zitten, is de verrassing groot. "Ze zijn heel even sprakeloos", zegt Staf. "En dat is begrijpelijk, want het afscheid van hun klasgenootjes vlak voor ons vertrek naar Zweden was enorm lastig."