VTM

Staf Coppens moet vreselijke gebeurtenis vaststellen bij zijn zoon: "Mijn vaderhart brak"

door: STG
Staf Coppens - Camping Coppens
Afbeelding bron: VTM

Staf Coppens besloot drie jaar geleden om te verhuizen naar Zweden. Een grote stap, die ook voor zijn gezin grote gevolgen met zich meebracht.

Drie jaar geleden verkasten Staf Coppens, zijn vrouw Monique en hun twee kinderen, Beau en Nora, naar Zweden om er Camp Grinsby uit de grond te stampen. De voorbije jaren konden we de avonturen van de presentator en zijn gezin al zien bij VTM.

Vanaf dinsdag neemt Staf ons weer mee naar de camping. Al zal de reeks er deze keer wat anders uitzien. "De kijker zit op onze huid omdat 30 tot 40 procent van de beelden geschoten zijn met mijn telefoon. Je hebt - hopelijk - het gevoel dat je voortdurend op de eerste rij zit", verklapt Staf in Het Laatste Nieuws.

Al leek het er ook even op dat het sprookje in Zweden niet lang zou standhouden. "Toen we vertrokken uit België was dat met een romantisch sprookje in ons achterhoofd. Helaas, het leven is geen onversneden romantiek", klinkt het. Staf's zoon Beau kende een moeilijke overgang op school.

"De eerste drie maanden heeft hij elke pauze alleen doorgebracht op de speelplaats. Dat brak mijn vaderhart. Geloof me: als dat niet in orde was gekomen, hadden we vandaag niet meer in Zweden gewoond. Het ongeluk van mijn kinderen was het enige wat ons kon terugduwen naar België", besluit de presentator.