VTM

Staf Coppens ziet valkuil voor hem en Mathias Coppens: "Moeten we onszelf voor behoeden"

door: LHX
Mathias en Staf Coppens
Afbeelding bron: VTM

Op VTM is momenteel 'The Big Bang' te zien. Daarin doen telkens drie BV-duo's allerlei proeven, bedacht door broers Staf en Mathias Coppens.

Staf Coppens heeft ontzettend veel plezier gehad aan de opnames voor 'The Big Bang'. "De spelletjes zijn spannend, maar ook hilarisch, want we drukken natuurlijk overal die typische gekke Coppens-stempel op", zegt hij in een gesprek met Flair.

Wat uiteraard het plezier nog vergrootte, was dat hij het programma kon maken samen met zijn broer Mathias Coppens. Sinds de verhuis naar Zweden drie jaar geleden zien de twee elkaar immers een stuk minder dan voordien.

Het was ongetwijfeld niet makkelijk om voldoende tijd te vinden om het programma te maken. Er is namelijk niet alleen de afstand tussen België en Zweden, ook werd Mathias vorig jaar opnieuw papa.

"We moeten onszelf ervoor behoeden dat we niet te veel hooi op onze vorken nemen", zegt Staf daarover. "Het laatste jaar was pittig. Drie tv-programma's maken én een camping draaiende houden terwijl ik nog eens train voor een marathon, hakt er wel in. Ik moet leren om dat toch wat meer te spreiden."