VTM

Stef uit 'Boer Zkt Vrouw' komt tot besef na vertrek van Elien: "Eén keer per maand is meer als voldoende"

door: STG
Afbeelding bron: Medialaan

Dina Tersago zorgt opnieuw voor de liefde in het vijftiende seizoen van 'Boer Zkt Vrouw'. Al loopt dat avontuur dit jaar wel erg stroef.

Zondagavond was er alweer heel wat drama te zien in 'Boer Zkt Vrouw'. Het vijftiende seizoen zal dan ook de geschiedenisboeken ingaan als heftigste ooit. Na een uit de hand gelopen ruzie besloten Katrijn en Jolyn hun koffers te pakken op de boerderij van Raphaël.

Eén week later moet ook boer Stef het zonder Elien stellen op de boerderij. Ze verliet zondag in het holst van de nacht de boerderij. "Goeiemorgen Stef, even om te zeggen dat ik naar huis ben. Ik had gehoopt je nog te zien omdat ik dacht dat je om 5 uur op ging zijn", klonk het in een sms.

"Dikke merci dat ik erbij mocht zijn en voor de warme ontvangst. Het was een toffe ervaring die ik nooit meer ga vergeten. Blijf vooral jezelf he, je bent perfect zoals je bent", schreef ze.

In Dag Allemaal komt hij tot besef na het onverwachte vertrek. “Elien had het leven op de boerderij een beetje onderschat", klinkt het. "Ze was ook de oudste van de drie. Toen we uitgingen, waren het vooral Leen en Annelore die uitbundig dansten", legt hij uit.

"Voor Elien hoeft dat feesten niet meer zo, en ze ging ervan uit dat het voor m? wél nog belangr?k is. Terw?l ik er geen behoefte meer aan heb om elke week op stap te gaan, één keer per maand vind ik meer dan voldoende”, besluit hij.