VTM

Stef Wauters heeft zelfde probleem als heel wat andere Vlamingen: “Steeds moeilijker”

door: PMN
Afbeelding bron: VTM

Op 9 juni zijn er verkiezingen. Het wordt dan een drukke dag voor Stef Wauters. Hij zal een belangrijk gezicht worden tijdens de verkiezingsmarathon die VTM gaat uitzenden.

Stef Wauters zal op verkiezingszondag vanaf 11 uur al het nieuws het heet van de naald brengen. De verkiezingsmarathon van VTM zal 15 uur duren. Het wordt voor de zender de grootste live-operatie ooit.

Voor Stef is het fijn dat hij hier deel van uitmaakt. Voor Stef er aan begint, gaat hij eerst zelf ook nog zijn stem uitbrengen. “Mijn vrouw is al eens met mijn volmacht gaan stemmen, maar ik ga toch liever zelf naar het kiesbureau.” In Het Laatste vertelt het nieuwsanker dat hij al weet op wie hij gaat stemmen.

Stef Wauters weet al op welke partij hij gaat stemmen, maar vindt het steeds moeilijker worden om te kiezen

“Al moet ik toegeven dat ik het almaar moeilijker vind om een keuze te maken. Elke keer opnieuw is het een afweging, want ik kan mij nooit helemaal achter één partij scharen. Het is ook niet zo dat ik altijd op dezelfde partij stem.”

Stef krijgt ook nieuwe inzichten en laat zijn keuze daar ook door beïnvloeden. “Ik vind die verkiezingsdag eigenlijk best wel leuk. Het is toch een soort van feestdag.”