VTM

Stopt Vincent Banic bij Familie? ‘Zal ook zijn vriendin Bab Buelens minder zien’

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Bab Buelens en Vincent Banic leerden elkaar kennen op de set van Familie. Ze zijn ook al even een koppel.

Vincent Banic speelt in Familie de rol van Guido. De acteur heeft intussen opnieuw een belangrijke stap genomen in zijn nog jonge carrière. Vincent speelt mee in de film ‘Meskina’. Het is meteen ook zijn filmdebuut.

Vincent mag dus zeker niet klagen. Hij lijkt zelfs op weg om nu ook bekend te worden in Nederland. Maar is dat wel zo’n goed nieuws voor zijn relatie en zijn rol in Familie?

Op die manier zal zijn vriendin Bab Buelens hem nog minder zien. En allicht stopt hij dan ook bij Familie want een dagelijkse soap combineren met een internationale carrière lijkt onbegonnen werk.

"Zo'n vaart gaat het niet lopen"

In de Vlaamse acteurswereld denkt men niet dat het zo’n vaart zal lopen. “Het gaat hier tenslotte maar over één film voor het grote publiek”, klinkt het in TV- Familie.

“En Vincent heeft hier ook nog altijd mooie opdrachten lopen én er is bovendien zijn restaurant in Antwerpen. Zijn rollen in ‘ Familie’ en ‘#LikeMe’ zijn ook belangrijk.”

“Het zou wel goed zijn voor hem mochten hier nog meer internationale rollen uit voortkomen. Hij heeft er in ieder geval de uitstraling voor. Wat Kürt Rogiers kan in Nederland, kan Vincent zeker ook!”