VTM

Tine Embrechts ongerust over Niels Destadsbader: "Kon je niet inschatten"

door: LHX
Tine Embrechts
Afbeelding bron: VTM

Hoewel Flamme Fatale niet bepaald dicht bij het karakter van Tine Embrechts ligt, slaagde de actrice er toch in om zich goed in te leven tijdens haar deelname aan 'The Masked Singer'. Zo begon ze na enkele afleveringen op het podium met presentator Niels Destadsbader te flirten.

"Ik heb niet op voorhand zitten bedenken dat ik aan Niels zou friemelen", zegt Tine Embrechts in 'Behind The Mask'. "Ik dacht: dat past wel bij Flamme Fatale. Ik mag daar wel eens aan komen."

Ze had er des te meer plezier in omdat Niels Destadsbader een van de beste vrienden van haar partner Laurent, alias Guga Baúl, is. "Dus nooit ofte nimmer zou ik die mens gaan versieren", klinkt het bij haar. 

Tijdens de show nodigde ze Niels onder andere uit om eens met haar naar de sauna te gaan en deed ze zelfs een huwelijksaanzoek. Op dat laatste reageerde Niels weinig overtuigd. "Ja, dan maar?", klonk zijn aarzelende antwoord.

Door haar masker kon Tine zijn reactie moeilijk zien. "Ik kan dat niet goed inschatten", zegt ze. "In mijn hoofd bleef alles heel stil, dus ik dacht: oei, is dit compleet misplaatst?"