VTM

Twijfel slaat toe bij Bert in ‘Boer zkt Vrouw’: “Misschien maak ik niet de juiste keuze”

door: ASX
Boer zkt Vrouw
Afbeelding bron: VTM

Stilaan bereiken we het orgelpunt in het zestiende seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’. In de twaalfde aflevering maken de laatste drie boeren hun definitieve keuze bekend. Al lijkt dat geen gemakkelijke opdracht te worden.

Vooral vlasboer Bert uit Oeselgem staat voor een zwaar dilemma. De keuze gaat tussen de uitbundige, energieke Eva en de eerder teruggetrokken, stillere Melissa. Wanneer presentatrice Dina Tersago op het erf verschijnt, is het uur van de waarheid aangebroken.

Bert moet echter bekennen dat hij er helemaal nog niet aan uit is wie hij zal kiezen. “Ik weet eigenlijk zelf niet wie het best bij me past”, bekent Bert aan Dina. “Ik ga wel mijn eerste gevoel volgen”, gaat het verder.

Helemaal overtuigd van zijn beslissing lijkt de vlasboer allerminst. “Misschien maak ik niet de juiste keuze, de tijd zal het moeten uitwijzen”, vertelt Bert. “Ik heb immers nog nooit echt een lange relatie gehad”, geeft de vlasboer uit Oeselgem als reden.

Voor wie Bert uiteindelijk zal kiezen, ontdekken we vanavond om 19H55 op VTM. Hieronder kan je alvast een fragment bekijken uit de desbetreffende aflevering.