VTM

Twijfel slaat toe bij Joren uit 'Blind Getrouwd' tijdens het beslissingsmoment

door: STG
Lien en Joren Blind Getrouwd.jpg
Afbeelding bron: VTM

Het einde van 'Blind Getrouwd' is in zicht. In de aflevering van maandag wordt de laatste week samenwonen ingezet en valt er een beslissing.

Maandag is het moment aangebroken voor Lien en Joren in 'Blind Getrouwd'. Hun parcours was er eentje met vallen en opstaan. Sinds vorige week lijkt alles erop te wijzen dat de twee de handdoek in de ring hebben gegooid. "Voor ons hoeft er niets meer", klonk het toen.

De dag voor het beslissingsmoment regelt Joren een boottochtje op de Leie. Hij was de laatste dagen ziek en Lien ontpopte zich tot bezorgde echtgenote. “Ondanks dat zij het druk had, was ze wel enorm bekommerd. Ze stuurde veel lieve berichtjes en dat deed echt deugd!”, zegt Joren.

Ook op de boot laat Lien zich van haar beste kant zien. Wanneer ze een verrassing bovenhaalt slaat bij Joren de twijfel toe. "Naarmate ons parcours opschuift, denk ik: ‘Waarom ben jij nu pas die topvrouw dat ik wou dat je in het begin was?! Waarom kan dat nu wel en niet van in het begin?’”, vraagt Joren zich af.

Lien denkt er niet te diep over na, maar Joren duidelijk wel. Krijgen we dus toch nog een totaal andere wending te zien in 'Blind Getrouwd'? We zien het maandag om 20u35 bij VTM.