VTM

Veel vroeger dan verwacht! Op deze dag zegt Dany Verstraeten VTM-kijkers vaarwel

door: COS
Afbeelding bron: Medialaan

Dany Verstraeten kondigde vorige week verrassend nieuws aan: dit najaar gaat het 'VTM Nieuws'-icoon officieel met pensioen.

In 1989 ging Dany Verstraeten aan de slag bij 'VTM Nieuws'. Al die jaren bleef hij trouw op post. Zo'n drie jaar geleden werd Dany 65 en mocht hij met pensioen, maar hij had nog te veel passie voor het nieuws. Samen met VTM werd afgesproken dat Dany het zondagmiddagnieuws nog zou presenteren.

Nu hij binnenkort 68 wordt, heeft Dany besloten dat het toch tijd wordt om af te zwaaien als nieuwsanker. "We zijn drie jaar verder, ik word binnenkort 68 jaar en dan denk ik dat het toch stilaan tijd is om een beetje af te bouwen, wat meer tijd vrij te maken voor familie en vrienden", vertelde Dany in 'VTM Nieuws'.

Dany vertelde vorige week dat hij nog vakantie heeft, maar zou terugkeren op zondag 3 september. Wanneer de laatste uitzending zou plaatvinden, zou later worden gecommuniceerd, vertelde Dany. Nu laat HLN weten dat die laatste uitzending - veel vroeger dan verwacht - al op dinsdag 5 september is.

Hoe die uitzending er zal uitzien, is niet duidelijk. Wat we wel zeker weten, is dat de VTM en 'VTM Nieuws' Dany na al die jaren trouwe dienst niet geruisloos zullen laten vertrekken.