VTM

Viktor Verhulst reageert opvallend op vermeende deelname aan 'The Masked Singer'

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

De tweede helft ontmaskeringen in 'The Masked Singer' is aangebroken. Nog zeven figuren moeten de komende weken hun masker afnemen.

De afgelopen weken werden we in 'The Masked Singer' vooral door de filmpjes vaak op het verkeerde spoor gezet. De speurders komen vaak ook met de meest knotsgekke namen op de proppen.

"Ik heb het gevoel dat de productie zegt: 'Smijt maar zoveel mogelijk namen op tafel.'", zegt Viktor Verhulst in de podcast 'Achter De Schermen'. "Dat lijkt me toch een beetje vervelend als speurder, omdat je echt namen gaat opnoemen waarvan elke kijker denkt: dat meent die toch niet?"

Zoals Viktors eigen naam bijvoorbeeld. "Ik ga het hier zeggen, een pre-mediageheim: ik zit zeker niet in het pak van Leeuw", benadrukt de presentator en 'De Verhulstjes'-ster.

"Ik kijk ook elke vrijdag naar het programma. Mijn vriendin (Sarah Puttemans, red.) is trouwens grote fan als jij in de jury zit" zegt hij tegen Bart Cannaerts. "Dat kan toch niet dat jullie mij verdenken. Ik zing elke noot vals en ik kan niet dansen."