VTM

VTM-gezicht verrast nu Jens Dendoncker 'The Masked Singer'-presentator wordt: "Ik was het B-plan"

door: COS
The Masked Singer
Afbeelding bron: VTM

Komend voorjaar barst de grootste speurtocht van Vlaanderen opnieuw los. Het derde seizoen van 'The Masked Singer' belooft opnieuw voor spektakel en spanning te zorgen.

Voor het eerst sinds de start moet 'The Masked Singer' het zonder Niels Destadsbader doen. Na zijn overstap naar de VRT moest VTM op zoek gaan naar een nieuwe presentator. Die vonden ze bij Jens Dendoncker.

Jens kreeg een telefoontje van VTM of hij eens een testje voor 'The Masked Singer' wou komen doen. "Ik dacht dat er nog tachtig anderen in de running waren. Maar nee, ze hadden wel een B-plan, maar verder keken ze in mijn richting", zegt Jens in Humo.

"Ik was het B-plan", zegt Julie Van den Steen in het weekblad. Maar eigenlijk had Julie het niet willen doen. "Dan was de vergelijking met Niels feller geweest, vermoed ik. Jens is als comedian automatisch een ander beestje", bedenkt Julie zich.

Bovendien is Julie ook een vrouw. Ze wil niet beweren dat vrouwen benadeeld worden. "Maar toch vermoed ik dat het zo is. Ik zou meer kritiek hebben gekregen. En daar had ik niet mee kunnen omgaan."